Litt om meg og hva jeg er opptatt av..

Som sagt, jeg heter Beathe Reiert Nilsen.
Jeg er født i Bodø i 1960. I mange år har jeg jobbet i helsevesenet. Jeg har vært så heldig at jeg har jobbet både i byråkratiet og det kliniske miljøet. Disse årene har gitt meg god og nyttig kunnskap og erfaring. En erfaring som jeg har hatt bruk for mer enn en gang. 

I tillegg til dette har jeg hatt mulighet til forskning, og ikke minst det å undervise og å være foredragsholder. Hele veien har helse generelt og psykisk helse spesielt, vært mitt fokus. Jeg er opptatt av hvordan menneskets verdighet og trygghet ivaretas. Hvordan er godene fordelt i det samfunnet vi er en del av? Er vår handling med å gi god helse? Det finnes mange spørsmål, og ikke alltid er det lett å finne svarene. 

I  alle disse årene har jeg hatt en enorm lyst til å jobbe med den kreative siden av meg selv. Det har bare blitt så liten tid til det. Jeg har likevel malt bilder, skrevet dikt, sydd lappetepper og skapt små ting.

Så skjer det at livet tar ei anna vending enn jeg var forberedt på. Ofte er det jo sånn med livene våre. Men når ei dør lukkes, åpnes det ofte et vindu.. Jeg grep den muligheten.

Å få en MS-diagnose var ikke lett å takle. Men gjennom maling og skriving har jeg fått gitt det et ansikt - mitt utrrykk. Det har hjulpet.

Tidligere har jeg brukt akvarell, mens jeg nå bruker akryl. Spennende.

Som nevnt tidligere, har jeg jobbet med en tekst om hvordan det er å få MS og å være syk.  Det er ei fortelling om hvor sårbar man kan være når sykdom rammer. Mange spørsmål dukker frem og man forstår ikke hvorfor dette skjer akkurat meg. Men sånn er det noen ganger. Historien handler om det å få en alvorlig sykdom og hvordan jeg har taklet dette. Andre takler selvsagt på andre måter.

Nå er boka til salgs. Den er retta mot den som har MS, mot familiene deres, men også alle dem som jobber med kronisk syke. 

Du kan kjøpe "Ei brå vending. MS - en ubuden gjest"  hos Licentia Forlag, Bodø, //http://www.licentia.no/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=1&Itemid=41 . Eller du kan gå i bokhandelen og bestille den.

Tusen takk for at du besøker hjemmesida mi🙂.

Helgetur til Kristiansand mars 2012

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

solveig ann halsen | Svar 12.01.2012 10:42

Tænk i dag kom e inn på den bærbare pc musa har ikkje fungert i fleire uker så d va kjempe artig håper d står bedre til m deg i dag e sliter nå med tommelen men

Bjørg Ellingsen | Svar 05.09.2011 13:28

Heia Beathe. Siden vi er naboer, lurte jeg på om du har noen bøker hjemme til salgs?

Beathe 05.09.2011 14:03

Hei Bjørg, joda, jeg har noen bøker hjemme. Æ reise til Tromsø i morgen, så stikk gjerne innom i dag. Ellers kan boka kjøpes på City Nord og Trekanten.

Renate Berg | Svar 02.07.2011 22:17

Lykke t videre Beathe! nydelige bilda og mange flotte og tankevekkanes ting du har skreve. Klem

Beathe 04.07.2011 13:50

Hei Renate
Tusen takk for koselig hilsen. Varmer)

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.11 | 12:16

Tusen takk May-Britt for hyggelig melding. Tenker mye på deg også. Trist at det er så lang avstansd mellom oss. Se i fotoalbumet. Bilde av vinteren i Bodø😄

...
21.11 | 11:41

Tänker ofta på er där i ert Norge. Önskar dig allt gott ...... Varma kramar! Här har vi vinterns första ordentliga snöfall.

...
23.03 | 19:16

Hej! Hur är det med dig? Saknar dig på Facebook.

...
16.08 | 15:18

Det va nån gode ord, Gerd Malen. Æ kjenn at æ bli ordfattig, skjønt du ska vit at det varme. Ønska dæ en flott dag - megaklæm t dæ😄😄

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE