Januar 2018

Nå skriver vi januar 2018. I Bodø har vi iskald sno fra øst. Det beste er å holde seg inn, å håpe på varmere og lysere dager. Noen dager er optimismen i ferd med å bli satt veldig hardt på prøve. Men, så er det sånn at jeg gir meg ikke så lett. 

Ser at videoen fra God morgen Norge er slettet... spilt melk skal man ikke gråte over. Situasjonen min er jo den samme som sist. Hodet er klart, men praten er ikke like god som før. 

Til alle dere som er innom - tusen takk for at dere orker å lese mine klager. Jeg lover å bli bedre. Vi går jo mot lysere dager, og har mye å se fram til. Jeg akkuderer med meg selv om jeg skal fortsette å ha denne siden eller ikke. Er jo sjelden innom å oppdaterer, fordi jeg er avhengig av hjelp. Time will show, eller som Eide skriver «time will sjåv». 

Heia alle dokker.

Det e lenge sia æ har skreve oppdateringer. Arman mine e dessverre blitt ubrukelig, så æ har måtta ty til hjelp fra BPAen min. Men selv om arman og beinan har svikta, så e hodet enda med - heldigvis! Ute har vi ikke snø på marka, men kun i lufta. April e like skummel som mars. Tusen takk før at dokker e innom likavell. Når æ kommer på noe mer vettug å skrive om, så skal æ kom med ei ny oppdatering. 

 

Året 2015 er snart over - og jeg har dessverre ikke oppdatert siden her. Det skyldes iall hovedsak mye sykdom i år. MS-en får nok skylda. Skal inn på sykehuset igjen nå på mandag. Kanskje jeg får litt hjelp. Hendene er begynt å leve sitt eget liv, ha, ha. Skjelving og rykning gjør at det blir vannskelig å skrive. Selv på et stødig og stort tastatur. 

Heldigvis fungerer hodet selv om kroppen svikter.  Men det har jo ført til at malinga er det slutt på. Klarer ikke å holde i penselen lenger.

Nok om MS-en og dens plager.

Vi har som sagt kommet til sist i november. Ute er den første sneen kommet. Selv om vi bare skriver 20.november, er det kaldt og "hustrig". Nyhetene er triste, den ene elendigheta avløse den andre. Da er det vanskelig å skrive om noe som helst. Like greit å ikke si mer. Ønsker alle en rolig førjulstid

Nu skriver vi 30 mai, og om ett par dager er det juni. Vinteren var fin, snøfri og rullestolvennlig😄. Nå som det snart er juni, fortsetter skrytet. Dagene er flotte. Naturen byr på seg selv, midnattsola er vakker, temperaten er akkurat passe og vi koser oss😄😄🌅...

 

Idag, 19 februar, har jeg vært på det nye aktivitetssenteret på Sølvsuperen og snakket om mestring. Det har vært en flott dag, et møte med mange flotte mennesker. Tenk å være så heldig😄.

Til alle mine medmenneska er det viktig å si: Lev, ikke bare eksistere. Det er nu livet er😄. Hvis det er mulig - gjør alvor av drømmene. Tenk positive tanker og ikke la de negative få for stor plass. Hold fast på det friske og ikke la alle ondtene i deg ta over livet ditt. Jeg er klar over at dette er lett å si, og vanskelig å gjennomføre. Samtidig vet jeg at glede i livet gjør underverk med oss💝💝💝. 

En klok, men ukjent person, har en gang sagt - "Livet er som ei reise. Hva som er rundt neste sving, vet bare den som går videre." 

Og sist, men ikke minst - det lønner seg sjelden å ignorere det som er vondt. Å våge å la tårene komme og å kjenne på smerten - det er også mestring😄

Nyeste kommentarer

22.11 | 12:16

Tusen takk May-Britt for hyggelig melding. Tenker mye på deg også. Trist at det er så lang avstansd mellom oss. Se i fotoalbumet. Bilde av vinteren i Bodø😄

...
21.11 | 11:41

Tänker ofta på er där i ert Norge. Önskar dig allt gott ...... Varma kramar! Här har vi vinterns första ordentliga snöfall.

...
23.03 | 19:16

Hej! Hur är det med dig? Saknar dig på Facebook.

...
16.08 | 15:18

Det va nån gode ord, Gerd Malen. Æ kjenn at æ bli ordfattig, skjønt du ska vit at det varme. Ønska dæ en flott dag - megaklæm t dæ😄😄

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE