Januar 2018

Første februardag

Idag skriver vi 1. februar og dagen er lys, sola ses i sørhorisonten og det er kaldt ute. Jeg kjenner at det gjør godtKul.

Jeg ser at det er veldig lenge siden sist jeg skrev. Ingen bombe akkurat. Sånn er det bare. Ikke alle dager er like gode. Januar ble som årets første måned ofte blir. Mørk og kald. Da er det viktig å ikke dvele for lenge ved disse dagene. Nu er det årets andre måned, våren ses i det fjerne - det er mye å se fram tilSmiler stort.

Jeg har lagt planer for vintermånedene. Det er ikke sikkert jeg klarer å gjennomføre dem. Det betyr ikke noe. Jeg har begynt på "scrapbook" til de tre barnebarna mine og disse skal oppdateres. Spennede arbeid som gir mye glede. Og så skal jeg ta frem malesakene mine igjen. Joda, planene er klare. Men aller først skal jeg ta meg en tur ut i vinterdagen.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.11 | 12:16

Tusen takk May-Britt for hyggelig melding. Tenker mye på deg også. Trist at det er så lang avstansd mellom oss. Se i fotoalbumet. Bilde av vinteren i Bodø😄

...
21.11 | 11:41

Tänker ofta på er där i ert Norge. Önskar dig allt gott ...... Varma kramar! Här har vi vinterns första ordentliga snöfall.

...
23.03 | 19:16

Hej! Hur är det med dig? Saknar dig på Facebook.

...
16.08 | 15:18

Det va nån gode ord, Gerd Malen. Æ kjenn at æ bli ordfattig, skjønt du ska vit at det varme. Ønska dæ en flott dag - megaklæm t dæ😄😄

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE