Januar 2018

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves...

Idag er det 15. Februar allerde, og lenge siden sist jeg skrev her. I snart to måneder har jeg ligget i senga. Enkelte dager har jeg tilbrakt 17 timer. Da blir kroppen stiv og lite samarbeidsvillig når jeg igjen vil røre på den. Grunnen til at jeg vært i senga, er at jeg stadig falt på gulvet under forflytning. Stolene vi har er ikke for ustødige folk. Jeg ble jo liggende lenge på gulvet og vente på hjelp. Gulvet er jo hardt, så 1 time merkes. Jeg innså at jeg ikke klarer meg lenger alene.

Når det så tok 8 mnd å vente på ny stol, ble senga eneste løsning. Men for to uker siden kom nystolen. Ettersom det er 45 år siden menneskheten landet på månen, trodde jeg ikke det skulle ta flere måneder å lage denne. Skjønt det tok lang tid!! Men jammen er dette den første som er laget med armleneheis😄😄. Som bildet viser, er dette en superflott stol.

Nå er det gode dager igjen. Det vonde er historie😄. Da gjenstår det å få kroppen på laget. Litt tungt å komme tilbake dit jeg var, og kanskje skjer det ikke. I såfall er det trist, men lite å gjøre med.

En annen hyggelig sak er at vi ikke har snø her i Bodø😄. For alle dem som like å måke snø, gå på ski eller klatre over snøskavler, er det absolutt trasig! Men for alle oss andre er det gode dager. Hittil i år har vi hatt klarvær og sol stort sett alle dager. 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.11 | 12:16

Tusen takk May-Britt for hyggelig melding. Tenker mye på deg også. Trist at det er så lang avstansd mellom oss. Se i fotoalbumet. Bilde av vinteren i Bodø😄

...
21.11 | 11:41

Tänker ofta på er där i ert Norge. Önskar dig allt gott ...... Varma kramar! Här har vi vinterns första ordentliga snöfall.

...
23.03 | 19:16

Hej! Hur är det med dig? Saknar dig på Facebook.

...
16.08 | 15:18

Det va nån gode ord, Gerd Malen. Æ kjenn at æ bli ordfattig, skjønt du ska vit at det varme. Ønska dæ en flott dag - megaklæm t dæ😄😄

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE