Januar 2018

Vi skriver juni 2012

Det er sommer. I hagen har årstiden kommet for fullt. Kroppen gleder seg. Sola varmer og selv om den nord-norske sommeren ikke kan påberope seg tosifferete varmegrader til enhver tid, så gleder vi oss.

Sommer er ei tid som gir nye muligheter. I vinter satte jeg meg mål om å klare å gå med rullatoren igjen. Kroppen min reagerte jo positivt på medikamentet Fampyra. Jeg forbedret ganghastigheta med hele 33 % på 14 dager. Jippiiii... Men så har jeg store smerter og spaser i beina. Medisinen som skal virke mot disse plagene, har dessverre også bivirkninger. Sukk. Fortsatt kan jeg gå litt i prekestolen, skjønt jeg vet jammen ikke om det blir rullator nå i sommer. Kanskje.

Jeg håper at flere med MS kunne få prøve Fampyra.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.11 | 12:16

Tusen takk May-Britt for hyggelig melding. Tenker mye på deg også. Trist at det er så lang avstansd mellom oss. Se i fotoalbumet. Bilde av vinteren i Bodø😄

...
21.11 | 11:41

Tänker ofta på er där i ert Norge. Önskar dig allt gott ...... Varma kramar! Här har vi vinterns första ordentliga snöfall.

...
23.03 | 19:16

Hej! Hur är det med dig? Saknar dig på Facebook.

...
16.08 | 15:18

Det va nån gode ord, Gerd Malen. Æ kjenn at æ bli ordfattig, skjønt du ska vit at det varme. Ønska dæ en flott dag - megaklæm t dæ😄😄

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE