Januar 2018

Vinter og kaldt

Nå skriver vi januar 2018. I Bodø har vi iskald sno fra øst. Det beste er å holde seg inn, å håpe på varmere og lysere dager. Noen dager er optimismen i ferd med å bli satt veldig hardt på prøve. Men, så er det sånn at jeg gir meg ikke så lett. 

Ser at videoen fra God morgen Norge er slettet... spilt melk skal man ikke gråte over. Situasjonen min er jo den samme som sist. Hodet er klart, men praten er ikke like god som før. 

Til alle dere som er innom - tusen takk for at dere orker å lese mine klager. Jeg lover å bli bedre. Vi går jo mot lysere dager, og har mye å se fram til. Jeg akkuderer med meg selv om jeg skal fortsette å ha denne siden eller ikke. Er jo sjelden innom å oppdaterer, fordi jeg er avhengig av hjelp. Time will show, eller som Eide skriver «time will sjåv». 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.11 | 12:16

Tusen takk May-Britt for hyggelig melding. Tenker mye på deg også. Trist at det er så lang avstansd mellom oss. Se i fotoalbumet. Bilde av vinteren i Bodø😄

...
21.11 | 11:41

Tänker ofta på er där i ert Norge. Önskar dig allt gott ...... Varma kramar! Här har vi vinterns första ordentliga snöfall.

...
23.03 | 19:16

Hej! Hur är det med dig? Saknar dig på Facebook.

...
16.08 | 15:18

Det va nån gode ord, Gerd Malen. Æ kjenn at æ bli ordfattig, skjønt du ska vit at det varme. Ønska dæ en flott dag - megaklæm t dæ😄😄

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE