Januar 2018

En novemberdag

Vi skriver november, og høstregnet siler ned. Dagen starter gjerne med sludd og snø, og ut på dagen er det regnet som overtar. Da er det godt å være inne. Tenne stearinlys, kose seg med en lydbok og trekke for gardinene.

I tillegg bruker jeg malekosten - når jeg har krefter til det. Skulle hatt mer av den sorten.... Siste fredag i oktober var jeg og kjæresten min på Gardermoen. Jeg hadde innlegg om mestring på dagskonferansen til MS forbundet. (se bildet). Spennende:-)Og om det var fint og vi møtte mange flotte mennesker, kjenner jeg at det nok var siste gangen jeg snakket til en så stor forsamling. Det tar masse krefter.

I butikkene er jula allerede stillet ut. Er ikke det litt tidlig? Eller er det bare jeg som er treg av meg?

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.11 | 12:16

Tusen takk May-Britt for hyggelig melding. Tenker mye på deg også. Trist at det er så lang avstansd mellom oss. Se i fotoalbumet. Bilde av vinteren i Bodø😄

...
21.11 | 11:41

Tänker ofta på er där i ert Norge. Önskar dig allt gott ...... Varma kramar! Här har vi vinterns första ordentliga snöfall.

...
23.03 | 19:16

Hej! Hur är det med dig? Saknar dig på Facebook.

...
16.08 | 15:18

Det va nån gode ord, Gerd Malen. Æ kjenn at æ bli ordfattig, skjønt du ska vit at det varme. Ønska dæ en flott dag - megaklæm t dæ😄😄

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE