Januar 2018

Et nytt år

Vi skriver januar 2013. Heldigvis har sola snudd og vi går igjen mot vår.

Idag er det 33 år siden jeg fødte første gangKul. Sønnen vår har bursdag i dag, HURRA. Masse gratulasjona sendes ham. Om et par uker kommer han og samboeren på besøk, og da blir det feiringSmiler stort.

For meg er høsten og vinteren vanskelig. Jeg har funnet ut at fatiguen er vondest i den kalde årstiden. Selv om det er kaldt, så blir jeg utmattet av den minste ting. Vel nok klarer jeg mindre og mindre, og det er vel slik det kommer til å bli. Likevel er det vanskelig å ikke orke å male i  samme omfang som før. I høst har jeg malt kun tre bilder. Det siste malte jeg hovedsaklig med svamp. En smart løsning når hendene skjelver. Begynte malinga da SAS sto på konkursens rand. Da snek det seg inn et fly.

Jeg har, som mange andre, laget meg noen nyttårsforsetter. Kanskje klarer jeg å trene litt mer. Kanskje ikke. Uansett - jeg tenker at litt mer må jeg jo klare. Vi får se når det lir litt lenger ut på våren. Og så har jeg et forsett om å klare å redusere vekta noen kilo. Å sitte i ro hele dagen har medført at kiloene har lagt seg godt til rette. Forsettet er altså å øke aktiviteten litt.

Så ønsker jeg å male litt mer. Utfordringa er at jeg ikke kan balansere med vannglasset lenger. Her må jeg finne en løsningKul. Kanskje har du et forslag?

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.11 | 12:16

Tusen takk May-Britt for hyggelig melding. Tenker mye på deg også. Trist at det er så lang avstansd mellom oss. Se i fotoalbumet. Bilde av vinteren i Bodø😄

...
21.11 | 11:41

Tänker ofta på er där i ert Norge. Önskar dig allt gott ...... Varma kramar! Här har vi vinterns första ordentliga snöfall.

...
23.03 | 19:16

Hej! Hur är det med dig? Saknar dig på Facebook.

...
16.08 | 15:18

Det va nån gode ord, Gerd Malen. Æ kjenn at æ bli ordfattig, skjønt du ska vit at det varme. Ønska dæ en flott dag - megaklæm t dæ😄😄

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE